Skocz do zawartości

Skarga na JaCoB

Szejkk

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): Wczoraj (nie pamiętam czasu)

Nick admina/gracza, który zawinił: JaCoB

Dowody: Brak dowodów, ale za to ma wszystkie skiny i "unlimited" skrzynki i klucze.

Świadkowie: Graczowie którzy byli aktywni wczoraj.

Uzasadnienie: Gracz zbugował skrzynki i klucze.

No coż kolego bywa, żal ci dupe ściska i tyle. Dużo graczy ma teraz zbugowane klucze i skrzynki. To dlaczego na mnie tylko zgłaszasz skargę? No chyba wiem, dlatego że ci nie chciałęm dać żadnego skina.

Chętnie se poczytam co o o sobie się jeszcze dowiem. A propo, co mi po skinach skoro skiny nie grają. Ten serwer mnie zatrzymuje ponieważ jest miła atmosfera i fajnie się gracos. Używam tylko skórek do kosy ak deagl i awp. I tak już prawie każdy gracz który gra dłużej na serwerze coś odemnie dostał. Nie było to robione tak że losowo. Robiłem giveweay'a np. który mam nr w dzienniku.

No coż kolego bywa, żal ci dupe ściska i tyle. Dużo graczy ma teraz zbugowane klucze i skrzynki. To dlaczego na mnie tylko zgłaszasz skargę? No chyba wiem, dlatego że ci nie chciałęm dać żadnego skina.

Chętnie se poczytam co o o sobie się jeszcze dowiem. A propo, co mi po skinach skoro skiny nie grają. Ten serwer mnie zatrzymuje ponieważ jest miła atmosfera i fajnie się gracos. Używam tylko skórek do kosy ak deagl i awp. I tak już prawie każdy gracz który gra dłużej na serwerze coś odemnie dostał. Nie było to robione tak że losowo. Robiłem giveweay'a np. który mam nr w dzienniku.

Nie to że nie dostałem skinów, po prostu nie można bugować tych skinów itp. i ja Cię tylko widziałem jak TY to ROBIŁEŚ, więc nie wiem w czym problem. (A co do skinów, robiłeś giveaway'e, ale to nie znaczy że zrobiłem skarge dlatego że mi nie dałeś skina, człowieku..)

@@

Administratorzy powinni usunąć ten problem.. (bugowanie)

Na przedstawienie dowodów masz 24h, jeżeli czas minie a ty nie przedstawisz żadnego dowodu to skarga trafi do kosza, a an twoje konto wpadnie +1.

Kolejne niepotrzebne komentarze będą odpowiednio nagradzane. Czekamy na dowody.

Nie mam dowodów, daj już te +1..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...