Szejkk Napisano 18 Października 2015 #342044 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): Wczoraj (nie pamiętam czasu) Nick admina/gracza, który zawinił: JaCoB Dowody: Brak dowodów, ale za to ma wszystkie skiny i "unlimited" skrzynki i klucze. Świadkowie: Graczowie którzy byli aktywni wczoraj. Uzasadnienie: Gracz zbugował skrzynki i klucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2015 #342045 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dowody kolego dowody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 18 Października 2015 Autor #342046 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dowody kolego dowody! Nie posiadam screenów (niestety), a dowodami mogą być graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCo(B) Napisano 18 Października 2015 #342061 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No coż kolego bywa, żal ci dupe ściska i tyle. Dużo graczy ma teraz zbugowane klucze i skrzynki. To dlaczego na mnie tylko zgłaszasz skargę? No chyba wiem, dlatego że ci nie chciałęm dać żadnego skina. Chętnie se poczytam co o o sobie się jeszcze dowiem. A propo, co mi po skinach skoro skiny nie grają. Ten serwer mnie zatrzymuje ponieważ jest miła atmosfera i fajnie się gracos. Używam tylko skórek do kosy ak deagl i awp. I tak już prawie każdy gracz który gra dłużej na serwerze coś odemnie dostał. Nie było to robione tak że losowo. Robiłem giveweay'a np. który mam nr w dzienniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 18 Października 2015 Autor #342060 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No coż kolego bywa, żal ci dupe ściska i tyle. Dużo graczy ma teraz zbugowane klucze i skrzynki. To dlaczego na mnie tylko zgłaszasz skargę? No chyba wiem, dlatego że ci nie chciałęm dać żadnego skina. Chętnie se poczytam co o o sobie się jeszcze dowiem. A propo, co mi po skinach skoro skiny nie grają. Ten serwer mnie zatrzymuje ponieważ jest miła atmosfera i fajnie się gracos. Używam tylko skórek do kosy ak deagl i awp. I tak już prawie każdy gracz który gra dłużej na serwerze coś odemnie dostał. Nie było to robione tak że losowo. Robiłem giveweay'a np. który mam nr w dzienniku. Nie to że nie dostałem skinów, po prostu nie można bugować tych skinów itp. i ja Cię tylko widziałem jak TY to ROBIŁEŚ, więc nie wiem w czym problem. (A co do skinów, robiłeś giveaway'e, ale to nie znaczy że zrobiłem skarge dlatego że mi nie dałeś skina, człowieku..) @@ Administratorzy powinni usunąć ten problem.. (bugowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 #342062 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na przedstawienie dowodów masz 24h, jeżeli czas minie a ty nie przedstawisz żadnego dowodu to skarga trafi do kosza, a an twoje konto wpadnie +1. Kolejne niepotrzebne komentarze będą odpowiednio nagradzane. Czekamy na dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 18 Października 2015 Autor #342067 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na przedstawienie dowodów masz 24h, jeżeli czas minie a ty nie przedstawisz żadnego dowodu to skarga trafi do kosza, a an twoje konto wpadnie +1. Kolejne niepotrzebne komentarze będą odpowiednio nagradzane. Czekamy na dowody. Nie mam dowodów, daj już te +1.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 #342071 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Następnym razem proszę robić dowody. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 #342072 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Października 2015 #342073 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi