HitmaN89 Napisano 17 Października 2015 #341663 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): 17.19,2915, 20:30 Nick admina/gracza, który zawinił: BMW e36 25 i <33 Dowody: hltv Świadkowie: gracze na serwerze Uzasadnienie: Zacznę od tego, że na serwerze FFA jest taki gracz jak dev` który non stop płacze. Jak go zabije od razu ma jakiś problem do mnie więc mu odpisuje, żeby ochłonął, wyszedł na dwór albo odpiszę mu, że jest płaczkiem. Ten od razu ssij i takie tam mnie to nie rusza, więc nadal mu odpisuje, że za bardzo poświęca się tej grze i napisałem do niego "cs > twoja matka" dając mu wyraźnie do zrozumienia, że za bardzo to przeżywa. Wątpię, aby to była obraza, ale admin dał mi kicka. Wszedłem z powrotem na serwer a tutaj proszę: *DEAD* HitmaN : admin mnie wyrzucil z powodu placzu deva Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Type 'amx_help' in the console to see available commands Time Left: 7:19 min. Next Map: de_inferno *DEAD* HitmaN : a mistrzu bylby 1 ehh *** Ern` killed Tyrohiron. with a headshot from m4a1 *** Server tried to send invalid command:"steam_set_idUTRFKWlcrsteam_set_id " Server tried to send invalid command:"steam_set_id " nenyn opuscil gre Tyrohiron. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *DEAD* BMW e36 25 i <33 : wjezdzasz n a matke Witamy na Multi-Head.pl [ FFA ] ^ 1shot1kill.pl nenyn dropped *DEAD* gacioR : dev zawsze placze *DEAD* NAKURWIOM : /RNKSTATS nenyn dolaczyl Ern` killed kamiloooo with m4a1 nenyn dolacza do Sil Anty-Terrorystow *DEAD* Neonlight : pewnie kobieta dev` killed pan_nozyk with famas *DEAD* BMW e36 25 i <33 : to wypierdalaj [RoundSound] Podobala Ci sie ostatnia piosenka, a nie pamietasz jej nazwy? Napisz /last *** dev` killed Tomcioan1 with a headshot from famas *** *** .GoLdI ! killed Nervous.! with a headshot from m4a1 *** *DEAD* NAKURWIOM : /rankstats *DEAD* gacioR : /top15 Endefis|WInter iS CominG. dropped *** dev` killed CzosnuS* with a headshot from famas *** *DEAD* NAKURWIOM : /top15 *DEAD* HitmaN : ten dev pewnie z 18 lat ma [*NOWOSC*] Pobierz nasza Instalke CS-a! i odbierz darmowe VIPY I PREMKI WSZEDZIE na CALY TYDZIEN! MULTI-HEAD.PL/CS ! [RoundSound] Teraz gramy: Veegas - Lubi jeansy Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: dev` Multi-Head: Zdobyl 4 fragi Endefis|WInter dolaczyl Endefis|WInter dolacza do Sil Anty-Terrorystow trzeci (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Multi-Head: Ustrzelil 3 hsow dejv (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] *DEAD* I'm Legend aka LuB$oN : to calkiemniezle PTB: Transfering dev` to the Ts Neonlight : olej hama [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:6688182' [AMXBans] Your IP: '31.61.137.57' [AMXBans] =============================================== I'm Legend aka LuB$oN : jebana spacja Endefis|WInter iS CominG. : /rankstats dooffy (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] .GoLdI ! killed dooffy with ak47 Ern` killed BMW e36 25 i <33 with m4a1 damian.? killed Ern` with ak47 *** Neonlight killed damian.? with a headshot from m4a1 *** Neonlight killed Nervous.! with m4a1 Endefis|WInter iS CominG. : /rank Nervous.! (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Tyrohiron. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] dooffy (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Tu moje pytanie. Za co dostałem bana na 30 minut? Skopiowałem wszystko po tym jak dostałem kicka. Jeszcze ten cały admin używa wobec mnie chamskiego języka: "*DEAD* BMW e36 25 i <33 : to wypierdalaj". Niech ten admin się wypowie tutaj i jasno stwierdzi za co dostałem bana bo sam nie wiem. Jeśli nie napisze żadnego normalnego uzasadnienia to jakieś konsekwencje wobec niego powinny zostać ustalone. Niech czasem admini wejdą na serwer ffa i zobaczą tego gracza dev` bo koleś to jakieś nieporozumienie non stop płaczę, narzeka na kogoś, a nawet wyzywa, a jak ktoś mu odpiszę to nagle admin banuje nie tą osobę co trzeba. Czekam na uzasadnienie bo mnie to ciekawi chodź samego bana na 30 minut mam gdzieś noł lajfem nie jestem, ale ja nic takiego nie zrobiłem i chciałbym, aby to się w przyszłości nie powtarzało. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 17 Października 2015 #341671 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Według mnie ban dostałeś słusznie stwierdzenie "cs > twoja matka" możne być uznane jako obraźliwe lecz zachowanie @ jest równie naganne wiele razy powtarzam ze @ nie może zniżać się do takiego poziomu i zwracać się w ten sposób do graczy. Ktoś wyżej na pewno wyciągnie konsekwencje w stosunku do BMW a Ty drogi graczu nie powinieneś dostać UB i odczekać swoją kare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HitmaN89 Napisano 17 Października 2015 Autor #341701 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 7aro za "cs > twoja matka" dostałem kicka, a po kicku dostałem bana na 30 minut właśnie za co? Wszystko zostało skopiowane z konsoli. Te 30 minut to mi wisi, ale ono było bezpodstawne. Zachowanie admina wobec mnie "to wypierdalaj" też nie jest w porządku. Odczekać karę odczekałem, ale z graczem dev` należałoby zrobić porządek bo swoim zachowaniem prowokuje innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2015 #341972 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Czas bana minał. Temat zamykam i podsyłam do Opiekunek FFA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2015 #341973 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi