Skocz do zawartości

Tricker idiota : )

Hepi

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko ostatnio po wejsciu na swoje konto jak zwykle wsyzstko sie wczytało itp. Problem w tym że zginęło mi pare skinów typu ak vulcan czy deagle blaze ... reszta jest zostawiona tak jakby złodziej resztę miał. Oczyscił klucze i skrzynki . Mam pin także nie wiem jak to sie mogło stać ...

Słyszałem że niektórym też poginęły jakies skiny moze to coś z serwerem ?  TO MÓJ STARY POST

ADMIN TRICKER ZAMKNĄŁ Z POWODU BRAKU ZAINTERESOWANIA AUTORA?

DO TRICKERA: Ty skończony kretynie. Najpierw nikt nie odpowiada przez ponad tydzien na mojego posta a ty go zamykasz z takim powodem...? Jedyne co mogę zrobić to nazwać cie jebanym zerem które nie powinno pełnic na tym serwie żadnej funkcji :)

Ty skończony kretynie

Powiało hipokryzją.

Skoro napisałeś temat i tydzień się nim nie interesowałeś to co się dziwisz? Skoro @ nic w nim nie pisali to chyba warto samemu poprosić o atencję zamiast wylewać żal poniżej krytyki? Obydwie strony temat olały i teraz masz pretensje o to, że Moderator dba o porządek na forum. Podejrzewam, że gdybyś napisał na shoucie albo do kogoś na PW to ktoś by się tematem zainteresował (czasem jakiś temat można przegapić).

Dla ścisłości - poprzedni temat: http://multi-head.pl/index.php?/topic/72535-znikn%C4%99%C5%82o-pare-skin%C3%B3w-hepi/#entry37922510 października go napisałeś, 12 odświeżyłeś i 15 października został zamknięty. Brak reakcji jest dziwny, to fakt, ale pisanie takich tematów jest strzałem w stopę i poniżej krytyki ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...