Hepi Napisano 17 Października 2015 #341532 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Siemanko ostatnio po wejsciu na swoje konto jak zwykle wsyzstko sie wczytało itp. Problem w tym że zginęło mi pare skinów typu ak vulcan czy deagle blaze ... reszta jest zostawiona tak jakby złodziej resztę miał. Oczyscił klucze i skrzynki . Mam pin także nie wiem jak to sie mogło stać ... Słyszałem że niektórym też poginęły jakies skiny moze to coś z serwerem ? TO MÓJ STARY POST ADMIN TRICKER ZAMKNĄŁ Z POWODU BRAKU ZAINTERESOWANIA AUTORA? DO TRICKERA: Ty skończony kretynie. Najpierw nikt nie odpowiada przez ponad tydzien na mojego posta a ty go zamykasz z takim powodem...? Jedyne co mogę zrobić to nazwać cie jebanym zerem które nie powinno pełnic na tym serwie żadnej funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Października 2015 #341552 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi