Old GaMer Napisano 16 Października 2015 #341157 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Nick:RobEN Wiek:24 Data rejestracji na forum:16 .10 2013 Czas spędzony na forum: 1d 15h 24m Doświadczenie w ocenianiu:Byłem w UBT Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Jasne Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie pamietam , raczej nieDlaczego Ty?:Chcę pomoc Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Tyle ile czas mi pozwala ... Coś od siebie:Chciałbym powrócić do grona Ubt , za mojej kadencji myślę ze całkiem dobrze się spisywałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Października 2015 #341199 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2015 #341337 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi