Sosya Napisano 16 Października 2015 #341122 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Kupiłem svipa zwiększając swoją szansę o dostanie skrzyni lub klucza o 3/8/20 procent a mam juz go 4 lub 5 dzień. Zawsze jestem 2 lub 3 w tabeli za zabójstwa, rozbrajam pakę ,podkładam i co ?? ździwiony jestem za każdym razem gdy się kończy runda, bo nic mi nie dropi. To jest tylko wielkie oszustwo!!!!!! Dlatego ostrzegam was nie nabierajcie sie na zadnego vipa to jest tylko jedne oszustwo tu chodzi tylko o kasę aby od nich kupić bo i skrzynki lub klucze to i tak nie polecą a skrzynki to też w chuja warte bo kupiłem za 20 zł kluczy wumieniłem pare kluczy na skrzynki do ak i 8 skrzynek pustych od ak a 20 zł poszło w pizdu jebac oszustów !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2015 #341142 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Bardzo mi przykro, ale na takie posty nikt nie będzie odpowiadał! Napisz ponownie swoje zapytanie z ciut większą dozą kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2015 #341143 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 16 Października 2015 #341148 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi