PoRuCzNiK Napisano 16 Października 2015 #338716 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):2015.10.16 godzina około 12:40 Nick admina/gracza, który zawinił: BlackDeath Dowody:brak Świadkowie:tak ludzie na serwerze Uzasadnienie: gdy podchodziłem do paki aby ją rozbroić z pośpiechu nie trafiłem w pakę , bo zostało niewiele czasu na jej rozbrojenie i niechcący postawiła mi się mina a admin daje mi bana "miny na bs" mógłby chociaż upomnieć ale po co? To nie jest moja wina ... nie stawiam ich celowo . Moglibyście coś z tym zrobić ??? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 16 Października 2015 #338714 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wiele jest takich zdarzeń, a admin niesłusznie to zrobił, skoro nie trafiłeś w bombę i postawiłeś minę pod koniec rundy... to wtedy skarga jest słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 16 Października 2015 Autor #338713 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 jak wcześniej pisałem EvO dowodów nie mam ale widzieli to gracze m.in. MiniHarD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 16 Października 2015 #338710 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ja mogę powiedzieć tyle,że gdy wszedłem na serwa admin dał mu bana za tą mine bo niechcący postawił tą mine gdy chciał rozbroić bombę. Tyle mogę dodać od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 16 Października 2015 #341206 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 wtedy gdy popatrzalem mina juz tam byla wiec to juz nie jest moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anuubis Napisano 16 Października 2015 #341223 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):2015.10.16 godzina około 12:40 Nick admina/gracza, który zawinił: BlackDeath Dowody:brak Świadkowie:tak ludzie na serwerze Uzasadnienie: gdy podchodziłem do paki aby ją rozbroić z pośpiechu nie trafiłem w pakę , bo zostało niewiele czasu na jej rozbrojenie i niechcący postawiła mi się mina a admin daje mi bana "miny na bs" mógłby chociaż upomnieć ale po co? To nie jest moja wina ... nie stawiam ich celowo . Moglibyście coś z tym zrobić ??? Z góry dziękuje Dal slusznie zawsze mogl ktoś w nią wejść i do tego jakiś dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2015 #341245 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2015 #341246 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi