Jagla Napisano 15 Października 2015 #341057 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Siemka mam taka prośbę proszę o nie karanie mnie za niedobite godziny ale mam problem z internetem i niestety nie uda mi się ich nagrać. Nadrobie To w przyszłym tygodniu. A tak apropo bo nie wiem czy po prostu tego nie zauwazylem czy nie ma. Może zrobić odzielny temat gdzie bylyby właśnie takie urlopy albo mniejsza aktywność. Nie robilby każdy nowego tematu o nie byłoby syfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Października 2015 #338790 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Takie rzeczy zgłaszasz na forum w dziale. "Urlop Nieobecności" Pamiętaj na przyszłość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Października 2015 #338789 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 16 Października 2015 #341087 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [Only DD2/INF]" do "Urlopy/Nieobecności". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi