Virtus.pro ToudixXx Napisano 15 Października 2015 #341013 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): 19:01 Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Pan Deska Uzasadnienie:Wczoraj gdy grałam miałam skiny do ak Vulcan i aquamarine Revenge) do m4 (posejdon ) i do kosy karambit Tigero Toot. Ikilka dorpnych skinów tj5.Dzisiaj weszłam na serwer z skinami z csgo i nie mam nic skinow jedyne co mi zostało to Vip na dni juz na 3,więc proszę o oddanie $ na tym serwerze 80.72.34.125:27235 albo o zwrot skinów. Mój nick to JULA P.S Jeden skin kosztował 8$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Października 2015 #341280 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Pisz najlepiej do kogoś z wyższych (najlepiej evo bo się zajmuje cs go) albo aquax choć się dziwię temat olany mi się zdaje ze do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2015 #341283 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2015 #341285 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi