KaziziomeK <33 Napisano 15 Października 2015 #340948 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Elo, tak jak napisałem wyżej jest problem z pingiem. Nie tylko ja go mam bo wiele graczy się skarży, gdyż maja po 15 a tu nagle połowa serwera ping ponad 200... Ja sam mam bardzo szybki internet wiec w ogóle żadnych "lagów" nie powinienem mieć i mam takie pytanie czy coś ostatnio nie stało się na serwerze ? Bo powiem że ciężko się gra jak tak się przycina. Proszę o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam MorWaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Października 2015 #340966 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witaj no więc słuchaj, gram ciągle i nie mam żadnych problemów z żadnym pingiem, no może nieraz ale to tylko dlatego jak internet mi szwankuję . Na serwerze gra dużo graczy i zawsze ktoś serwer z dużym pingiem zlaguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 15 Października 2015 Autor #340991 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Czyli to u mnie coś jest tak ? Ale dopiero teraz mi coś tak zaczęło.. Wcześniej ping niski był nie przekraczał 60 a teraz mi do 200 dochodzi czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Października 2015 #341006 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Próbowałeś komend na zmniejszenie pingu? np. rate 25000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 15 Października 2015 Autor #341018 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nie sprawdzałem czekaj. ------------------------ Edit : Ok komenda coś dała Dzięki ping wrócił do normy nie przekracza 50 Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Października 2015 #341019 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi