wandi Napisano 15 Października 2015 #340945 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):Dziś Nick admina/gracza, który zawinił:nynek Dowody:? Świadkowie:? Uzasadnienie: Dostałem 2 warny za ? Obraze ? Od zawsze było widać ze każdy kocha ale to przechodzi ludzkie pojęcie ? Proszę pokazać mi gdzie ją obraziłem bo ja tego nie widzę. To jest obraza według Moderatora ? Ale że ona mówi, że jest to nie znaczy, że ja jestem ............................... Proszę o warny dla delikwentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 15 Października 2015 #340951 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Moim zdaniem bez sensu, jestem po stronie Wandi'ego, uczystniczyłem w rozmowie każdy miał beke i nie było żadnego obrażliwego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 15 Października 2015 #340954 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Bez kitu leje hahahahaah zaczynasz przesadzac Wandi .. uczepiłeś się mnie jak nie wiem wyzywasz mnie i Michasia na każdym kroku jak i piszesz morda na sb do innych to jest normalne?! Człowieku masz 16 lat a nie jeden 13 latek jest bardziej dojrzały niż Ty. Przecież jak mówiłeś mam swoich psów, piesków czy jakoś tak którzy odrazu się zlecą .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 15 Października 2015 #340955 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Niby tak.. ale miałaś z tego beke, nie było dużej kłótni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Października 2015 Autor #340957 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Kogo tyram ? :wegorz: ? Kogo ? Poproszę dowód ( ale pewno Ci uwierzą na słowo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 15 Października 2015 #340959 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Bo mam beke z takich dzieci mimo, że jest to obrażliwe przeciez gdybym nie byla kobietą to każdy by mnie tu tyrał. Sory wandi że więc nią jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Października 2015 Autor #340961 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 No ale dalej nie podałaś dowodu abym Cie i Miachasa obraził, zrobisz to ? Bo teraz to beka z Ciebie jest, że każdy Cie wyzywa i tyra. CZEKAM NA DOWÓD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 15 Października 2015 #340962 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Skoro się tak nie lubicie to nie należy to zachować dla siebie i grać/pisać dalej? Zawsze Wandi może to odpracować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 15 Października 2015 #340964 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Ja nic nikomu nie pisalam o jakim kolwiek warnie więc nie pluj sie człowieku do mnie! Odczep się wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Października 2015 Autor #340965 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 A kto mówi o warnie? Nie pogrążaj się bardziej. Chce jasny dowód na moja winę ... Nie będę nic odpracowywać bo nic złego nie zrobiłem :wegorz: Zamknij ktoś coś bo spam >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Października 2015 #340967 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 @Wandi nieraz piszesz nieodpowiednio na sb. Niektórzy biorą to za żarty inni trochę bardziej poważnie. Na ten moment 1 warna zabieram, ale 1 ZOSTAJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Października 2015 #340968 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi