Gość Guest Napisano 15 Października 2015 #340909 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witam. Mój problem polega na tym, że wysłałem sms, o treści DP CSSETTI na nr. 75480 by dostać VIPa na DM dd2. W odpowiedzi zwrotnej dostałem "Błędna treść. Sprawdź pierwsze słowo i numer na który wysyłasz" Tu nie chodzi Mi, o to że jestem zły, ale to jest jakaś kpina ze strony CSSETTI. Wysłałbym jeszcze jednego, ale mam 2 zł na koncie:) Nie wiem, co Wy z tym zrobicie, ale chciałbym dostać VIPa. W razie, gdyby ktoś nie wierzył mogę wysłać zdjęcie zrobione, że wysłałem sms Zależy mi na tym VIPie, bo lubie grać na DM Ci co Mnie znają. wiedzą, że jestm, czy tam byłem katem na DM Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Października 2015 #340914 Administrator Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Podeslij na pw fotke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Października 2015 #340915 Administrator Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi