N0steR Napisano 15 Października 2015 #340854 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nick: N0steR Wiek: 19 skończone Data rejestracji na forum: 06.07.2015 Czas spędzony na forum: 2d 18h 44m 55s Doświadczenie w ocenianiu: Dobre jak nie bardzo dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Miałem tą przyjemność Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? Dzięki 8-letniemu stażowi w grania w CS'a i bycia adminem na wielu serwerach i serwerowniach mam to doświadczenie i trafne oko w ocenianiu kto ma wh/aima czy inne dostępne na "czarnym rynku" cheaty czy nie. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Przeważnie jak gram to zawsze mam włączone forum i obserwuje co sie dzieje. Oczywiście gdy nie gram też siedze na forum, no chyba że sie ucze to wtedy komputer mam wyłączony Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Ogólnie tak, na MH jeszcze nie Coś od siebie: Gracze COD 400 mnie znają, nawet bardzo dobrze, uśmiechnięty, elegancki, szarmancki i ciągle wolny Polecam sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Października 2015 #341191 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wymagany dwumiesięczny staż na admina. Podanie do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2015 #341253 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi