Swirusek Napisano 29 Marca 2016 #417672 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Nick : $w!RuSeK Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 2016-03-29 do 1 czerwca Powód : Wyjazd pilny do pracy / szkolenia. Bede sie starał wchodzic jak złapie tam neta. Z tego co mi wiadomo nie bedzie takiej opcji abym mogl wejsc i pograc czy cos iz tam neta nie ma... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 29 Marca 2016 #417673 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 W dziale admina masz dwa ostrzeżenia, teraz 2 miesiące przerwy? uzgodnij to z opiekunem, ale dla mnie to przegięcie. @ a skoro jest on na urlopie, dogadaj temat z wyższymi np. @@EvO , @@Consecuente. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 29 Marca 2016 Autor #417692 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 To co ja mam robotą jeb*ąć ? Olać szkolenia? Siedzieć na pc całymi dniami chłopie z nieba mi nie nakapie może ty masz bogatych rodziców ale ja nie wiec robię co mogę aby zarobić... Skoro taki to kłopot to mogę nawet już w tym momencie stracić rangę... Tamta nie obecność jest powodem -> Pracy na wyjazdach -> Święta były więc z rodziną chciałem usiąść chyba że nie mogę bo muszę grać z tego tak wynika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Marca 2016 #418111 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Bardzo długa przerwa, myślę, że bez rozmowy na pw się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Marca 2016 #418112 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi