VoS Napisano 14 Października 2015 #340475 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Proponuje zmienić niebo na tradycyjne, nie wiem czy tylko Ja czy też inni gracze mają problem z zauważeniem przeciwnika gdy jest ciemnie niebo. Jest trudniej trafić przeciwnika który jest wyżej od ciebię :bicz: Edit: Drugą propozycja jest wgranie na sewer pluginu /zglos Plugin ma na celu lepsza komunikacje miedzy graczami a adminami którzy sa na forum Link do pluginu: http://amxx.pl/topic/133053-report-player/ Nie mam pojęcie czy ten plugin jest pod skrypt który używa to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Października 2015 #340488 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Sprawa poruszana wiele razy. Został wgrany przez @aquax na wszystkie serwery. Wydaję mi się, że nie ma potrzeby tego zmieniać, nadaje klimat. I można się do niego przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 14 Października 2015 #340498 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 EvO, czy ja wiem czy nadaje klimat, bardziej bym powiedział że to Tylko bardziej przeszkadza, a nie jest to kwestia przyzwyczajenia, ponieważ patrząc na ct do góry, rozlewają się z niebem i nie widać ich w ogóle, także raczej ma to minusy niż plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoS Napisano 16 Października 2015 Autor #338712 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ref//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViXeN98 Napisano 18 Października 2015 #342097 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Jak dla mnie jest to dobry plugin, mi jakoś na tym serwerze w niczym nie przeszkadza, polecam ustawić sb brightness i gamme na maksa i powinno być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoS Napisano 23 Października 2015 Autor #344005 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 ref// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2015 #349030 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Plugin zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2015 #349031 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi