Braq03 Napisano 14 Października 2015 #340414 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Nick:SuperSkylen #grenadiers Wiek:29 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na 5 serwerach , więc doświadczenie duże Znajomość AMXX (W skali 1-10):9,5 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty:Jestem ogarniętą osobom , lubię pomagać, pisać poradniki, w niektórych momentach (przed mym banem "Za nic")Widziałem , jak dzieci przeklinają , ludzie obrażają , wyzywają , podają za dużo infa, nad używają mikra (to trochę męczy)i chitują. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 4-5h , w soboty 6-7 Kontakt:Skype : Braq03, steam : braq03 Link do GameTracker'a: Nie wiem po co mam podawać , jeszcze kiedy mogłem grać (Czyli przed Banem "Za nic") Miałem 34 h , a przez wszystkie edycje (liczyłem) 144 h 57 min i 14 sekund) _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. P.S Bana dostałem za "Wh" zostały zrobione mi screeny , które to pokazują , opowiem to dokładnie : Na moje konto , wbiła osoba z Wh (włamała się na moje konto , bo na FB kolega (brat) napisał moje hasło...Osoba wbiła i zaczęła chitować, przysięgam na całe życie , że nigdy nie chitowałem ... Jeśli mi wierzycie, to bardzo wam dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 14 Października 2015 #340495 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Musisz podać link do GameTrakcer'a, ponieważ Ci podanie odrzucą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 14 Października 2015 Autor #340526 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Link do GT : http://www.gametracker.com/player/braq03/80.72.43.106:27034/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 14 Października 2015 #340557 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Tu Twój http://www.gametracker.com/player/braq03/80.72.43.106:27034/ Ciekawe że niby 144h naliczyłeś(kurcze śmieszne) bo gametracker mówi swoje, a co lepsze gametracker liczy czas od momentu założenia serwera w pierwszej wersji(cod dm awanse) więc ni chu i a nie miałeś tego czasu który rzekomo liczyłeś 29 lat, ja mogę powiedzieć że mam 80, na mikrofonie nie słyszałem, więc osobiście nie wierzę, bo po Twoim zachowaniu nie wiele można było wywnioskować Na u@ nie pamiętam na steamie nie widziałem nie wiem czy umiesz czita ocenić konto nie pod podanie, ale strasznie zaspamowałeś forum, burdel jak nigdy Jestem na nie, spróbuj jak dostaniesz unbana/zrobisz reklamy/poczekasz az bedzie reset bansa za pol roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaazyL Napisano 14 Października 2015 #340589 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Na u@ nie widziałem Na mikro nie słyszałem Wgl nie pamiętam abyś grał Sory ale nie teraz daj sie poznać itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 14 Października 2015 #340600 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jak na razie nie, daj się poznać. Nie widziałem Cie na u@, na mikro nie gadasz. Poczekaj parę dni, tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti95 Napisano 14 Października 2015 #340671 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Również jestem na nie. Nie Kojarzę Cię wgl z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROstoo Napisano 15 Października 2015 #340710 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Jestem na nie. Nie widać Ciebie wcale na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apothecary Napisano 15 Października 2015 #340712 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witaj. Wszyscy są przeciw, ale pozwolę sobie Ci wytłumaczyć problem. Co do wieku mam wątpliwości (dużo błędów orto. w banalnych wyrazach) np.: "Jestem ogarniętą osobom" "nad używają". Znajomość AMXX również jest przesadzona, co było widać w propozycjach klas/perków. Nie jesteś szczery w podaniu, to jak Mamy Ci ufać jeśli będziesz Adminem? Lecz i tak ww. rzeczy są nie potrzebne. Masz BAN-a na Naszej serwerowni, co sprawuje automatyczne odrzucenie podania. Dziekuję. Przepraszam za możliwe błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apothecary Napisano 15 Października 2015 #340713 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi