Skocz do zawartości

[Admin]SuperSkylen #Grenadiers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:SuperSkylen #grenadiers

Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na 5 serwerach , więc doświadczenie duże

Znajomość AMXX (W skali 1-10):9,5

Staż w CS-sie: 8 lat

Steam / NonSteam: steam

Dlaczego Ty:Jestem ogarniętą osobom , lubię pomagać, pisać poradniki, w niektórych momentach (przed mym banem "Za nic")Widziałem , jak dzieci przeklinają , ludzie obrażają , wyzywają , podają za dużo infa, nad używają mikra (to trochę męczy)i chitują.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 4-5h , w soboty 6-7 

Kontakt:Skype : Braq03, steam : braq03

Link do GameTracker'a: Nie wiem po co mam podawać , jeszcze kiedy mogłem grać (Czyli przed Banem "Za nic") Miałem 34 h , a przez wszystkie edycje (liczyłem) 144 h 57 min i 14 sekund)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum.

P.S Bana dostałem za "Wh" zostały zrobione mi screeny , które to pokazują , opowiem to dokładnie : Na moje konto , wbiła osoba z Wh (włamała się na moje konto , bo na FB kolega (brat) napisał moje hasło...Osoba wbiła i zaczęła chitować, przysięgam na całe życie , że nigdy nie chitowałem ... Jeśli mi wierzycie, to bardzo wam dziękuję

Napisano

Tu Twój http://www.gametracker.com/player/braq03/80.72.43.106:27034/

Ciekawe że niby 144h naliczyłeś:D(kurcze śmieszne) bo gametracker mówi swoje, a co lepsze gametracker liczy czas od momentu założenia serwera w pierwszej wersji(cod dm awanse) więc ni chu i a nie miałeś tego czasu który rzekomo liczyłeś:D

29 lat, ja mogę powiedzieć że mam 80, na mikrofonie nie słyszałem, więc osobiście nie wierzę, bo po Twoim zachowaniu nie wiele można było wywnioskować

Na u@ nie pamiętam

na steamie nie widziałem

nie wiem czy umiesz czita ocenić

konto nie pod podanie, ale strasznie zaspamowałeś forum, burdel jak nigdy

Jestem na nie, spróbuj jak dostaniesz unbana/zrobisz reklamy/poczekasz az bedzie reset bansa za pol roku.

Napisano

Witaj.

Wszyscy są przeciw, ale pozwolę sobie Ci wytłumaczyć problem.

Co do wieku mam wątpliwości (dużo błędów orto. w banalnych wyrazach) np.: "Jestem ogarniętą osobom" "nad używają".

Znajomość AMXX również jest przesadzona, co było widać w propozycjach klas/perków.

Nie jesteś szczery w podaniu, to jak Mamy Ci ufać jeśli będziesz Adminem?

Lecz i tak ww. rzeczy są nie potrzebne.

Masz BAN-a na Naszej serwerowni, co sprawuje automatyczne odrzucenie podania.

Dziekuję.

Przepraszam za możliwe błędy.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...