InvectiuS Napisano 14 Października 2015 #340320 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Nick:InvectiuS Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Wiele razy miałem admina zawsze na codach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:okoł0 5 lat Steam / NonSteam:NS Dlaczego Ty:Ponieważ jestem miły odpowiedzialny wychwytuje łatwo czity , dawno mnie nie było ale nie mogłem grać problemy rodzinne ale teraz już jestem i będę z wami . Bardzo chciałbym dołączyć do grona administarcji , mam doświadczenie gracze mnie znają . Obiecuje że spełnię wasze oczekiwania. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 h Kontakt: gg , Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/InvectiuS/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 14 Października 2015 #340331 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Masz przegrane 32 min na serwerze ?! Nie wiem czy miałeś chwile żeby to przeczytać, bo tak się spieszyłeś z podaniem Podania o Admina COD 45K LVL Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 20h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 14 Października 2015 #340332 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jestem na wielkie TAK + Widuję go na serwerze + Amx + Staż i doświadczenie Nic dodać, nic ująć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejkk Napisano 14 Października 2015 #340335 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Masz przegrane 32 min na serwerze ?! Nie wiem czy miałeś chwile żeby to przeczytać, bo tak się spieszyłeś z podaniem Podania o Admina COD 45K LVL Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 20h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Pewnie się spieszył, ale człowiek ogarnięty. Więc może poprawić te godziny grając.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 14 Października 2015 #340344 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jestem na wielkie TAK + Widuję go na serwerze + Amx + Staż i doświadczenie Nic dodać, nic ująć Pozdrawiam. Napisales ze go widujesz na serwie ? Jak ? skoro ma 34min przegrane ? ... raz go widziales to juz od razu widac ze staz, ogar, the best i wgl ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 14 Października 2015 #340354 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 InvectiuS pograj jescze z nami bo narazie cie wogóle nie widziałem na serwie.Oczywiśćie jest na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 15 Października 2015 #340779 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Pamietam byles wczesniej aktywny ale miales przerwe. Nadrob godzinki i wtedy sprobuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 15 Października 2015 #340780 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi