Braq03 Napisano 14 Października 2015 #340312 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Nowa mapa ,którą można dodać : De_Duzt2 (Jest piękniejsza od zwykłego dd2) pograjcie sobie chwilę na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 14 Października 2015 Premium #340569 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Wydaje mi się że gracze wolą zwykłego dusta, duzt razi po oczach(jeśli grałeś tę mapę to wiesz o czym mówię). Ja jestem na nie, dodatkowo dodanie mapy to nie sprawa tyle opiekunów co samego aquaxa i to on wyrazi na ten temat opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Października 2015 #340571 Administrator Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Odpada. Nie potrzebujemy takich udziwnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Października 2015 #340572 Administrator Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi