Braq03 Napisano 14 Października 2015 #340252 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Może zrobicie masowy unban ? Np gracze, którzy mięli wh - zostanie im zmniejszona kara na 6 michów do - roku bana gracze z aimem 1 rok - 2 lat speedhack - ban na 2 lata - 4 lat BH* - ban na 5 miesięcy - 2 lat All Hack - ban na 10 lat Trigger Bot - 2 lata - 5 lat Obraza admina - z 1 h do 30 min Miny w przejściu - z 30 min do 15 Itd . tak o połowę Bany Z powodem "Cheater" na 6 miesięcy - 10 lat. Bany z napisem "Cheater destroyed" z bana forever , na 10 lat Wiem że , przegiołem z ilością lat , ale kiedyś miałem bana na 5 lat , i po pięciu laty wbiłem znowu na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Października 2015 #340418 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Hmm nie widzę sensu, gracze którzy zostali przyłapani na czitowaniu, mają szansę na UnBana poprzez wykonanie reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2015 #340438 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Okej... O połowę to możemy zmniejszyć bany ludzi złapanych na cheatowaniu! Tak jak w polskich więzieniach za dobre sprawowanie damy im po 25 lat Gdzie tu sens i logika? A tak w ogole kolego masz ochote przerabiac 8 tysięcy wpisów w bansie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 14 Października 2015 #340441 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Bez sensu,kto by te wszystkie bany resetowal i wgl,masakra. @Edit Wiem Michaś,ale po co to?Czitowali to mają bana proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2015 #340493 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi