Gość Guest Napisano 13 Października 2015 #340079 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam panowie wiem, że troszkę narozrabiałem ale moim zdaniem kazdy zasługuję na druga szanse, znalazłoby sie tutaj jeszcze dla mnie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Października 2015 #339720 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Wiesz. Mimo wszystko ja nadal pamiętam jak jechałeś na WH. Możesz zrobić 100 reklam w ramach odpracowania bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 13 Października 2015 Weteran MH #340086 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Na tej sieci nie masz już czego szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 13 Października 2015 Weteran MH #340087 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi