Diablo12 Napisano 13 Października 2015 #339962 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nick:Diablo12 Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):dosyć duże byłem na 4 innych serwerach admem i dosyć dobrze mi szło Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5 Staż w CS-sie: 5 - 6 lat Steam / NonSteam:nonsteam Dlaczego Ty: ponieważ jestem miły wyrozumialy lubię pomagać innym i dawać im cenne informacje uwielbiam też banować cziterów, na których można się nieźle zdenerwować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4- 5 h na waszym serwerze Kontakt: gg (22733336) skype Kris Nic Za jakiekolwiek błędy orto. serdzecznie PRZEPRASZAM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 13 Października 2015 #339967 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Może dodasz gametracker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo12 Napisano 13 Października 2015 Autor #339978 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Cytat Może dodasz gametracker? Przepraszam za pomyłke nie ten serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Października 2015 #340052 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Października 2015 #340054 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina CS-GO ONLY AWP" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi