sniperekkk Napisano 6 Grudnia 2022 #676572 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: sniperekkk Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 1/8 ale poducze sie Doświadczenie: nigdy nie bylem adminem Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: nie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: discrod: imSniperr#5554 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem duzo aktywny i ogarne cheaterow itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaQb Napisano 6 Grudnia 2022 #676578 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Ja jestem na NIE : -amxx/brak doświadczenia -steam - Tu masz GT : https://www.gametracker.com/player/sniperekkk/80.72.40.110:27027/ i 7h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 6 Grudnia 2022 #676583 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Niestety na nie jest to zbyt krótki czas, żebyś mógł pisać podanie na admina, no i z takich mniejszych to nie umiesz podać linkowi do Gametrackera, brak steama, gdy to praktycznie podstawa (kosztuje, to 3 zł na święta, więc warto wtedy zakupić xD), no i totalny brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biznes Napisano 8 Grudnia 2022 #677007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Na nie. Brak steam, brak doświadczenia, za mało godzin na serwerze.Dużo cię widzę na serwerze lecz za mało na admina . Pozdrawiam Wayt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Grudnia 2022 #678579 Administrator Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi