Masz bana Napisano 13 Października 2015 #339788 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Proponuje ograniczenie stawiania min w przejściach bo ludzie dają 3 miny podrząd w bramie i jak ma to ktoś ominąć 1 skokiem? 2 propozycja to wprowadzenie blokady na rakiety po 10 albo 7 sek od początku rundy. Bo dzisiaj byłem świadkiem jak typ walił rakiety na respa po 3 sek ii wbijał team w 20 sek więc nie wiem jaki to ma sens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 13 Października 2015 #339791 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Obydwie bez sensu, są punkty w regulaminie które regulują i pierwszy i drugi przypadek, nikt Ci nie broni zgłaszać graczy na forum pod nieobecność admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 13 Października 2015 #339828 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Co do min, jesli masz full kondyche to nie problem to przeskoczyc. Co do rakiet.. jest zakaz puszczania rakiet NA RESP PRZECIWNIKA PRZED 7 SEC tylko na resp, tak wiec rakiety mozna rzucisz przed 7 sec jesli nie leca one na resp zadna blokada nie jest potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twistu<.> Napisano 16 Października 2015 #341115 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Nie raz byłeś świadkie i zgłaszałem sytuacje z tymi rakietami ale admini mają to w dupie , moim zdaniem powinno się zaostrzyć trochę banowanie za rakiety bo nie się ich puścić przez przypadek . Czasem też admini mają zbudowane jakieś relacje z graczami i ich nie banują . Przez półtora mapy starałem się o bana dla kogoś kto ewidentnie złamał refulamin i pokazałem to adminowi. Reakcji brak . Coś zmienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 16 Października 2015 #341123 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ja nie wytrzymam ;D " data-cid="381489" data-time="1445009754">Nie raz byłeś świadkie i zgłaszałem sytuacje z tymi rakietami ale admini mają to w dupie , moim zdaniem powinno się zaostrzyć trochę banowanie za rakiety bo nie się ich puścić przez przypadek . Czasem też admini mają zbudowane jakieś relacje z graczami i ich nie banują . Przez półtora mapy starałem się o bana dla kogoś kto ewidentnie złamał refulamin i pokazałem to adminowi. Reakcji brak . Coś zmienić . Admini wszystko mają w dupie jestem żywym tego przykładem bo dzisiaj pan filozof wszedł na serwer i zaczął glosic mądrości ludowe na temat wyj3bki adminów sikam poprostu Co do rakiet tez się z tobą. Zgadzam .. Blokada na minutę chyba bylaby odpowiednim osłabienie dla klas z rakietami, a jak nie to po półtorej minuty bo ruszyć dupska się nie chce z respa i pomyśleć ^^ ze jak się jest w grupie jak dzisiaj 8/9 osobowej i leci rakieta to prawdopodobnie te 9 osób zginie śmiercią tragiczną Straciłem wiarę czytając dzisiejsze placze na serwerze i ten post. No pozderka :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twistu<.> Napisano 16 Października 2015 #341153 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wiarę w co? Admini nie mają wszystkiego w dupie ... mają w dupie gdy jakiś ich znajomy łamie regulamin w mniej poważnych kwestiach typu te rakiety . Trzeba się postarać żeby pozmieniać parę rzeczy bo grać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 #341158 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ale jeśli w przypadku admina, który nie reaguje można chyba napisać na forum skargę prawda? Jest odpowiedni dział. Nie widzę potrzeby wprowadzać powyżej przedstawionych zmian. W regulaminie jest jasno napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 #341159 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi