Skocz do zawartości

Propka

Masz bana

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje ograniczenie stawiania min w przejściach bo ludzie dają 3 miny podrząd w bramie i jak ma to ktoś ominąć 1 skokiem? 

2 propozycja to wprowadzenie blokady na rakiety po 10 albo 7 sek od początku rundy. Bo dzisiaj byłem świadkiem jak typ walił rakiety na respa po 3 sek ii  wbijał team w 20 sek więc nie wiem jaki to ma sens... 

Nie raz byłeś świadkie i zgłaszałem sytuacje z tymi rakietami ale admini mają to w dupie , moim zdaniem powinno się zaostrzyć trochę banowanie za rakiety bo nie się ich puścić przez przypadek . Czasem też admini mają zbudowane jakieś relacje z graczami i ich nie banują . Przez półtora mapy starałem się o bana dla kogoś kto ewidentnie złamał refulamin i pokazałem to adminowi. Reakcji brak . Coś zmienić .

Ja nie wytrzymam ;D

" data-cid="381489" data-time="1445009754">Nie raz byłeś świadkie i zgłaszałem sytuacje z tymi rakietami ale admini mają to w dupie , moim zdaniem powinno się zaostrzyć trochę banowanie za rakiety bo nie się ich puścić przez przypadek . Czasem też admini mają zbudowane jakieś relacje z graczami i ich nie banują . Przez półtora mapy starałem się o bana dla kogoś kto ewidentnie złamał refulamin i pokazałem to adminowi. Reakcji brak . Coś zmienić .

Admini wszystko mają w dupie :) jestem żywym tego przykładem :) bo dzisiaj pan filozof wszedł na serwer i zaczął glosic mądrości ludowe na temat wyj3bki adminów :) sikam poprostu xD

Co do rakiet tez się z tobą. Zgadzam .. Blokada na minutę chyba bylaby odpowiednim osłabienie dla klas z rakietami, a jak nie to po półtorej minuty bo ruszyć dupska się nie chce z respa i pomyśleć ^^ ze jak się jest w grupie jak dzisiaj 8/9 osobowej i leci rakieta to prawdopodobnie te 9 osób zginie śmiercią tragiczną :D

Straciłem wiarę czytając dzisiejsze placze na serwerze i ten post.

No pozderka :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...