7aro Napisano 12 Października 2015 #339740 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nick: 7aro Wiek: 31 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (tak ,tak potrafię ,tylko to posada@ nie support amxx) Staż w CS-sie: od premiery sc ? Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Chce nieść radość i uśmiech na twarzach graczy na tym serwerze by nie lękali się i nie smucili kiedy ktoś zacznie łamać regulamin. (by pomóc) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: max ile się da Kontakt: steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Października 2015 #339742 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 na Tak -wiek -doświadczony -ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 12 Października 2015 #339749 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jak wynika z GT grasz bardzo często:http://www.gametracker.com/player/7aro/80.72.40.110:27008/ (ok 14h tyg.chyba )i czasem ze mną węc nie zauważyłem niczego dziwnego w twoim zachowaniu tzn że jestes kulturalny,nie łamiesz regulaminu, wiek odpowiedni, steam, doświadczony, przyda się ogarnięty admin więc jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 13 Października 2015 #339773 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Oczywiście, że tak były dobry admina ze starej ekipy młodzi nie znają. +Wiek +Doświadczenie +Steam +Ogarnięty + Posiadał tu admina Tak ! pOwOdzEniA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 13 Października 2015 #340133 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witaj jesteś starym adminem, sprawowałeś się z jak najlepszej strony, nie mam Ci nic do zarzucenia . Podanie zostaję przyjęte. Steam ID proszę podesłać mi na steam. Witaj w starych szeregach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 13 Października 2015 #340135 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi