PoRuCzNiK Napisano 12 Października 2015 #339698 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nick: Ore2 Wiek:19 Doświadczenie: jako takie doświadczenie w byciu adminem mam miałem kiedyś własny server z kolegą Znajomość AMXX: 8/10 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Dlaczego ja ?? hmmm spodobał mi sie serverek ogólnie bardzo lubie cod mody i zauważyłem ze w godzinach wieczornych gra nawet sporo graczy i bardzo czesto nie ma administracji Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zalezy kiedy ale tak mysle 7-10 godzin dziennie , oczywiście z drobnymi przerwami na obiad czy papierosa Kontakt: gg: 53842082 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Ore2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 12 Października 2015 #339710 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Jestem na Nie -Ore po 1 nie kłamiemy w podaniu zapamietaj se to raz na zawsze:D -7-10h dziennie to jest niemożliwe co świadczy GT -Admini są nocą np ja masz moje gg w podaniu a do 23 mozesz napisac do mnie na gg jak jest jakis cziter to ja bez problemu ci wejdę. Moja rada taka pograj se jescze na serwie z 2/3 tygodnie niech cie gracze zauważa , staraj się i daj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 12 Października 2015 Autor #339743 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Mini ale to nie jest mój czas poświęcany na tym servie tylko ogólnie na CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 13 Października 2015 #339842 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Pograj z nami dluzej, daj sie poznac innym na ten czas odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 13 Października 2015 #339843 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi