heheszvip Napisano 12 Października 2015 #339550 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Na wstepie prosil bym moda o przeniesienie tematu w odpowiedni dzial, bo nie wiedzialem gdzie to napisac, a dowod na zgloszenie jest znikomy wiec tu chyba bedzie ok. Wiec sprawa wyglada jasno, tyczy sie to kilku adminow, co w kolko mnie kickuja i banuja, za spiewanie/gadanie/orbazanie, fakt przyznaje Wam racje czesto mi sie to nalezy, wiem tez, ze mnie nie lubicie i jestem brany pod uwage 'inaczej' i tu jest wlasnie moj problem. Przed chwila dostalem kilka kickow (chyba za to, ze gadalem 'na romanie') oczywiscie jak wrocilem napisalem swoje pare pieknych slow(nic orbazliwego) no i ban na 30min zebym sie ogarnal. Chyba to jednak troche slabe bo napisalem, ze nie umiecie traktowc graczy rowno. Gralem ok. 13 dzis i typek gadal ciagle przez mikro morda mu sie nie zamykala, napisalem o tym na u@ i nawet nie dostal ostrzezenia, no chyba to jest jednak troche slabe, ze mnie byscie wypieprzyli od razu, a innym nie zwrocicie nawet uwagi. to by bylo na tyle pozdro 600 na rejonie /Edit nie umiem wypic? chyba nie rozumiesz, bo co sie na serwie nie odezwe zaraz leci kick ps; jaki mam dac dowod? screena kicka ? dlatego tu napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Października 2015 #339551 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nawarzyłeś sobie piwa i nie umiesz go wypić? Nieźle... ;d Zastosuj się do wzoru: Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: PS. Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. _____________ Żeby nie nabijać kolejnego posta: @ @Silverka, @Kain wyjaśnili sprawę kilkudniowy ban na ochłonięcie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Października 2015 #339560 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Heheszky Twoje zachowanie z kilku dni Proszę: http://www22.zippyshare.com/v/tYxpT8Rc/file.html http://www22.zippyshare.com/v/tYxpT8Rc/file.html http://www22.zippyshare.com/v/YYHh7Lu6/file.html no prosze Cię wolę słuchać Stefana niż słuchać jak przez pół mapy śpiewasz albo przeklinasz widziew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 12 Października 2015 #339562 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Odniosę się w kilku słowach do tego tematu. Facet napisał tak naprawdę skargę na siebie. Wchodzi na serwer i się zaczyna śpiewanie wybaczcie za słowa cytuję " z cipy do buzi z buzi do cipy" " dobry Jezu a nasz Panie" i tp. A potem dziwi się, że dostaje kicka czy bana. Wystarczy sprawdzić ile już banów poleciało za micro i kulturę a do gościa nadal nic nie dociera. To tyle :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Października 2015 #339568 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 tu jeszcze demko jak przeklina na seyu pod koniec od 3:19 i śpiewa. ja czegos takiego tolerować nie bedę. http://www48.zippyshare.com/v/KBGteTdt/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heheszvip Napisano 12 Października 2015 Autor #339571 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 /Silverka wiem jak sie zachowywalem, ale od piatku jak mnie zbanowali nie spiewalem w ogole, dzis tylko powiedzialem dwa razy o widzwie i to przeciez nie za to dostalem bana i kicka, po za tym nic sie prawie nie odzywalem, tylko mowilem na romanie /Kain jak powiedziales z Misha ze dacie mi perma w piatek darowalem sobie juz to spiewanie i od tamtej pory nie spiewam, a juz pisalem, ze wiekszosc kickow i banow mi sie nalezy, no ale dzis to chyba troche przesada, bo inny odwalaja wieksza szopke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Października 2015 #339575 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie zachowujesz się wcale lepiej od tamtego czasu i prowokujesz i nagram więcej jak będzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Października 2015 #339588 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Października 2015 #339589 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ban wygasł już ponad godzinę temu. A Ciebie @heheszvip proszę o zachowanie kultury. Jeżeli będziesz się jej trzymał to nie będziesz otrzymywać ani banów ani kicków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Października 2015 #339590 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi