Skocz do zawartości

ciagle kicki/bany

heheszvip

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstepie prosil bym moda o przeniesienie tematu w odpowiedni dzial, bo nie wiedzialem gdzie to napisac, a dowod na zgloszenie jest znikomy wiec tu chyba bedzie ok.

Wiec sprawa wyglada jasno, tyczy sie to kilku adminow, co w kolko mnie kickuja i banuja, za spiewanie/gadanie/orbazanie, fakt przyznaje Wam racje czesto mi sie to nalezy, wiem tez, ze mnie nie lubicie i jestem brany pod uwage 'inaczej' i tu jest wlasnie moj problem. Przed chwila dostalem kilka kickow (chyba za to, ze gadalem 'na romanie') oczywiscie jak wrocilem napisalem swoje pare pieknych slow(nic orbazliwego) no i ban na 30min zebym sie ogarnal. Chyba to jednak troche slabe bo napisalem, ze nie umiecie traktowc graczy rowno. Gralem ok. 13 dzis i typek gadal ciagle przez mikro morda mu sie nie zamykala, napisalem o tym na u@ i nawet nie dostal ostrzezenia, no chyba to jest jednak troche slabe, ze mnie byscie wypieprzyli od razu, a innym nie zwrocicie nawet uwagi.

to by bylo na tyle pozdro 600 na rejonie

/Edit

nie umiem wypic? chyba nie rozumiesz, bo co sie na serwie nie odezwe zaraz leci kick :)

ps; jaki mam dac dowod? screena kicka :)? dlatego tu napisalem

Nawarzyłeś sobie piwa i nie umiesz go wypić? Nieźle... ;d

Zastosuj się do wzoru:

Wzór skargi:
Data i godzina:
Nick admina/gracza, który zawinił:
Dowody:
Świadkowie:
Uzasadnienie:

PS. Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.

Żeby nie nabijać kolejnego posta:

@ @Silverka, @Kain wyjaśnili sprawę :) kilkudniowy ban na ochłonięcie ^^

Heheszky Twoje zachowanie z kilku dni 

Proszę: 

http://www22.zippyshare.com/v/tYxpT8Rc/file.html

http://www22.zippyshare.com/v/tYxpT8Rc/file.html

http://www22.zippyshare.com/v/YYHh7Lu6/file.html

no prosze Cię wolę słuchać Stefana niż słuchać jak przez pół mapy śpiewasz albo przeklinasz widziew.

Odniosę się w kilku słowach do tego tematu.

Facet napisał tak naprawdę skargę na siebie. Wchodzi na serwer i się zaczyna śpiewanie wybaczcie za słowa cytuję " z cipy do buzi z buzi do cipy" " dobry Jezu a nasz Panie" i tp. A potem dziwi się, że dostaje kicka czy bana. Wystarczy sprawdzić ile już banów poleciało za micro i kulturę a do gościa nadal nic nie dociera. To tyle  :hi:

/Silverka

wiem jak sie zachowywalem, ale od piatku jak mnie zbanowali nie spiewalem w ogole, dzis tylko powiedzialem dwa razy o widzwie i to przeciez nie za to dostalem bana i kicka, po za tym nic sie prawie nie odzywalem, tylko mowilem na romanie :)

/Kain

jak powiedziales z Misha ze dacie mi perma w piatek darowalem sobie juz to spiewanie i od tamtej pory nie spiewam, a juz pisalem, ze wiekszosc kickow i banow mi sie nalezy, no ale dzis to chyba troche przesada, bo inny odwalaja wieksza szopke :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...