Paxd Napisano 11 Października 2015 #339175 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):12.00 Nick admina/gracza, który zawinił:Minihard Dowody:niema Świadkowie:tak gracze na serwerze Uzasadnienie: Minihard cały czas siedzi na spect i tak nic nie pilnuje jeden gracz biega z komendą cl_florspeed 400 a on nic z tego nie robi możecie coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Października 2015 #339181 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Proszę przedstawić jakiś dowód, który pokaże nam winę Admina. Masz na to 24h. Dodam tylko " Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 11 Października 2015 #339193 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Pazdan ze tobie odebrali admina niemusisz sie odgrywać na mnie,a że siedzę na spec to pilnuje pożadku. Siedzę na spec non stop powiadasz? w piatek był reset a ja mam jakos 600kili nabitych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 11 Października 2015 #339209 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Pazdan w tym momencie próbuje odegrać się na innych, którzy w tym samym czasie dostali admina co on. To, że straciłeś admina, nie oznacza, że masz pisać skargi na innych adminów. Z tego co pamiętam zwykle ja do Ciebie pisałem, żebyś nie siedział na spect, więc Twoje argumenty co do Mini są, że tak powiem nietrafione. Mini w porównaniu do Ciebie, więcej grał jako admin niż Ty. Tyle ode mnie. Cześć, pozdrawiam Ne!taN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 11 Października 2015 #339269 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witam. Mogę potwierdzić sytuację iż dziśgrałem prawie cały czas z MiniHard a wiec pazdan opisał sytuacje której nie było iz jak MiniHard siedzial na spec to sprawdzał kogos przewaznie to nie bylo go na spec iz nie bylo skarg ani nikt nie zglaszal wiec temat jest do zamkniecia bo typek nie ma dowodu na to a iz ja bylem na serwie w tym czasie to moge z reka na sercu potwierdzic ze nie bylo czegos takiego jak opisal Pazdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 13 Października 2015 #339937 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Brak zainteresowania/ brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 13 Października 2015 #339938 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi