xd_men_ Napisano 12 Grudnia 2022 #677976 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Nick:Rusek Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem już tutaj na serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie: no tak z 9 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: spędzam sporo czasu na grę ,jestem osobą kulturalną i pomocną. I bardzo mi zależy na tym żeby się serwer trzymał Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia ale tak mniej wiecej to z 3-4 godziny czasami wiecej Kontakt: steam, fb ,mesenger Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/rusek/80.72.43.106:27022/ sory za dwa tematy ale mi się coś zbagowało i dodało dwa razy Edytowane 12 Grudnia 2022 przez xd_men_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 12 Grudnia 2022 #677993 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 amx może znasz Wiek + doświadczenie+ Serwer stoi kilka dni (4dni) nie ma szybkiej rekrutacji, przegraj chociaż tydzień a będę na tak na razie jestem na NIE xd_men_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 13 Grudnia 2022 #678195 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Jestem na nie, ponieważ jest może duża aktywność na razie ale nie wiadomo jak to będzie za tydzień oraz nie jestem do ciebie przekonany co po twoim ostatnim bycia adminem 400. Lepiej będzie jak poczekasz z tydzień bo serwer się dopiero rozwija oraz muszę zobaczyć że Twoja aktywność nie zmaleje pod limity. xd_men_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Grudnia 2022 #678809 Administrator Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 Okres próbny. xd_men_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Grudnia 2022 #678810 Administrator Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi