Hepi Napisano 10 Października 2015 #338963 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Siemanko ostatnio po wejsciu na swoje konto jak zwykle wsyzstko sie wczytało itp. Problem w tym że zginęło mi pare skinów typu ak vulcan czy deagle blaze ... reszta jest zostawiona tak jakby złodziej resztę miał. Oczyscił klucze i skrzynki . Mam pin także nie wiem jak to sie mogło stać ... Słyszałem że niektórym też poginęły jakies skiny moze to coś z serwerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hepi Napisano 12 Października 2015 Autor #339594 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Może któryś w wielkich admiów raczy zabrać głos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Października 2015 #340874 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Brak zainteresowania autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Października 2015 #340875 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi