astroe Napisano 9 Października 2015 #338414 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Mam problemy z internetem, co wejde na serwer to po 300-400 pingu. Nie wiem kiedy się ogarnie dostawca(pisałem wiadomość, napisali mi wczoraj że jakieś stare przyłącze wymieniają i puścili sygnał innym odbiornikiem(mam radiowy net). Urlop od wczoraj do nie wiem, może jutra, może środy. Opiekuna powiadomię jak sięsytuacja poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 9 Października 2015 #338416 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Przyznany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 9 Października 2015 #338417 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi