uszaty1234 Napisano 8 Października 2015 #338253 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Witam. Straciłem skiny prawdopodonie przez zagranie na serwerze AWP. Straciłem skiny do każdej broni prucz AWP oraz Knife. Skiny które straciłem: -AK-47 Red-line -M4a4 - Posejdon oraz Assimov -Deagl Blaze -Famas Tiger. Prosze o zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 8 Października 2015 #338257 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Jak bede na serwerze, popros mnie dodam Ci. Aa i nie graj na awp, bo nie będziemy co codziennie dodawać skinow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 8 Października 2015 #338258 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi