7aro Napisano 7 Października 2015 #338070 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Witam Plugin super itp. ale ma dość dyzy minus, przez to ze cały czas wyświetla pkt i range jest dużym problemem. Mianowice widzę jak ktoś łamie rażąco regulamin np txt, miny czy skan 7 sek ale jeżeli jest to gracz z mojego teamu nie widzę jego nicku tylko własnie te pkt i range oraz czasami jak ktoś z wrogiego teamu ma przebranie wroga nie widać nicku i nie wiem czy to swój czy nie. I tu moja propozycja zęby info wyświetlane np na początku rundy w polu czatu lub w innym miejscu niż hud_centrid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Października 2015 #338099 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Na serwerze wczoraj dodałam "spamująca" informacje w czacie, aby to zmienić wystarczy wpisać hud_centerid 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Października 2015 #338100 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 8 Października 2015 Autor #338154 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 problem nie rozwiązany chodzi o usuniecie z hud_centerid informacji o pkt i rangach te info przeszkadza w grze a komęda hud_centerid 0 zmienia tylko położenie info nie wydać nicku graczy z teamu i często się buguje z przeciwnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Października 2015 #338247 Administrator Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Przekażę również twórcy pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Października 2015 #338248 Administrator Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi