SHIRO Napisano 24 Grudnia 2022 #680237 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Prezent na święta ode mnie dla forum powrót na jakże piękną rangę Nick: DennyS Wiek: 18 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:200573878 czyściutkie bo ja grzeczny chłopak jestem CS 1.6/CS:GO*: 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: w tle włączone jest jak siedzę na kompie, no jak w coś gram to wyłączam bo przeglądarka na mojej mikrofalówce działa niekorzystnie na fps'y XD Coś o sobie: Kuba, lat 18, jestem cudowny, ego top, @kameleonnto mój zwierzaczek Doświadczenie: Duże jak czoło mojego zwierzaczka, a to nawet większe niż lotnisko może być Dlaczego Ty: Z tego co się orientuje są braki dosyć duże w tej roli na multi-headzie to pomoge w ogarnianiu serwerow *Można wybrać to i to* Wesołych Świąt Życzę Multi-Head'owiczom kameleonn i Mefedr0n dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 24 Grudnia 2022 #680243 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 poraz 3 jestem na nie brak jakichkolwiek wymagań a tak serio to jak twoj zwierzaczek i ty jako naczelny lizodup nadasz sie na to stanowisko tylko o ile ktos cie przyjmie if you know what I mean pozdrawia zygoleon SHIRO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Grudnia 2022 #680431 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi