stefan1221 Napisano 25 Grudnia 2022 #680345 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: STEFEK` Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): 6/8 Doświadczenie: gram w cs 1.6 od 4lat bylem adminem na duzo serwerach Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:nie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/STEFEK`/80.72.40.110:27027/ Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Witam jestem miła kulturalną osobą , ogarniam troche amx bo bylem adminem na wielu serwerach i tez na serwerach mojego brata ktory mial duzo serwerów i chyba nadawał bym się na admina tego oto serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 25 Grudnia 2022 #680356 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 No niestety będzie na nie - Podanie pisane na kolanie - steam w tych czasach to podstawa nie wiem jak można go nie mieć +/- Aktywność Biznes dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biznes Napisano 27 Grudnia 2022 #680705 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Zdecydowane nie! Dostałeś odemnie w ostatnim czasie kicka za nabijanie godzin na spec siedziałeś tak podobno przez 4 mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Grudnia 2022 #680907 Administrator Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi