Justyna Napisano 29 Grudnia 2022 #681018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, nie wiem czy to w dobrym dziale pisze ale trudno Mam ping od 8 do 25 czyli ok ale jak wejde w sg to mam takie lagi, ze albo same pixele widze albo zwiecha calkowita, nie wazne czy moje sg czy wbiegne w czyjes, ping sie wtedy nie zmienia tylko zwiecha, moze ktos mial podobny problem i pomoze. Problem jest tylko w sg, na fb jest ok. Dziekuje, Frycia Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FPS_761 Napisano 29 Grudnia 2022 #681023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Options- Multiplayer-Advanced-Smoke Gas Grenade sprite quality spróbuj "Worst looking, fastest" albo Best looking, slowest zobacz moze cos z tego pomoze. gl_ansio "0" gl_vsync "0" te komendy tez mozesz sobie dodac i sprawdzic Ewentualnie zaktualizuj sterowniki karty graficznej. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez FPS_761 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Napisano 29 Grudnia 2022 Autor #681129 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Serio??? nikt nic??? Proszę zamknąć, ogarne sama. FPS_761 i Mefedr0n dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Grudnia 2022 #681132 Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi