BlackDeath97 Napisano 6 Października 2015 #337501 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nick: BlackDeath Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na cod modzie. czyli nawet spore Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 ale nadal sie ucze STAŻ w CS-sie: juz jakies 5lat STEAM / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Bo dosyć często nie ma adminów na serwerze i ludzie skarzą sie na brak adminów. a ja jestem dosyć często a ludzie mnie lubia jak i admini Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-3h zależy czy mi sie chce tak dlugo grac Kontakt:GG skype FB Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/BlackDeath/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 6 Października 2015 #337506 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Zdecydowane TAK amx doświadczenie aktywność zgłasza lubiany na serwerze pomocny Myślę, że potrzeba nam takich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 6 Października 2015 #337554 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na tak +amx +doświadczenie +lubiany w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 6 Października 2015 #337556 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Oczywiście, że na tak + Wiek + Aktywny + Pomocny + Utrzymuje miłą atmosferę na serwie + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anuubis Napisano 6 Października 2015 #337667 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na tak spoko człowiek bardzo dużo gra wiek ok amx się do uczy mój najlepszy znajomy z serwera 45k:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 6 Października 2015 #337681 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 jestem na tak: *wiek *steam *amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 6 Października 2015 #337698 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na tak, pełno Cię zawsze było na serwerze, zobaczymy jak sprawdzisz się w roli admina, którą może dostaniesz. Tylko nie spierdziel za tydzień jak paru co oferowało pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 6 Października 2015 Autor #337701 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na tak, pełno Cię zawsze było na serwerze, zobaczymy jak sprawdzisz się w roli admina, którą może dostaniesz. Tylko nie spierdziel za tydzień jak paru co oferowało pomoc. postaram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groch Napisano 6 Października 2015 #337728 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na tak *stema *amx *doświdczenie *jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIKI.PL Napisano 6 Października 2015 #337740 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na nie *mikro *wiek *gametracker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarnuszek Napisano 6 Października 2015 #337748 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na tak Cipeczka :3 Lami strasznie na Codzie No life Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 6 Października 2015 Autor #337752 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na tak Cipeczka :3 Lami strasznie na Codzie No life Poradzi sobie ja nie radze popatrz w lutro i krzyknij jestem lamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 6 Października 2015 Autor #337754 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na nie *mikro *wiek *gametracker widziales wymagania?? jak nie to nie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Października 2015 #337756 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi