Msg Napisano 5 Października 2015 #337447 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Twój nick podczas gry:MsG SoLo STyLe Godzina, data zdarzenia:06.10.15 00:30 Mapa:de_dust2_long STEAM_ID / IP:91.229.87.207 Uzasadnienie:Wiec tak dostalem bana za to ze czekalem na gracza ktory byl na spect a ja sobie podlozylem pare razy bombe dla mnie to jest lekka przesada takie cos i oczywiscie nie widzialem ze jest za to ban. Przepraszam za to no i teraz wiem ze nie mozna tak robic. Bym prosil jak mozna o un bana dziekuje z gory . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Października 2015 #337484 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Zapraszam admina Gonzo Prosto do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 6 Października 2015 #337774 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 no fakt gralismy razem po czym wyszedlem ze serwera a ty nadal na nim siedziales po jakiś 5minutach zobaczylem czy ktos jest na serwerze patrzając na steamie i widzialem na liscie ciebie i boty na spekcie wszedlem na serwer i widzialem ze podkladasz pake bedac samemu na serwerze po czym nagralem demko i dalem ci bana tak jak w regulaminie jest ukazane na 7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Października 2015 #337785 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 33. Zakaz bugowania expa(podkładania paki gdy jest się samemu na serwerze). (Ban 7 dni) Niestety, ale swoje musisz odczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Października 2015 #337786 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Października 2015 #337802 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Napisał do mnie byłby op serwera i przeprosił za zamieszanie. W Czerwcu został zabrany exp za wybuch paki(bug jest z ciąglymi wybuchami), jednak exp za podkładanie jest z tego też powodu ban się należy ale tylko na 24h które już minęły. Punkt w regulaminie został poprawiony. W takim razie gracz dostaje ub. Mimo wszystko admin dobrze się spisał wyłapując to przewinienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Października 2015 #337803 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi