brOOk3n Napisano 5 Października 2015 #337427 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nick : Tushirek Data ( Od kiedy do Kiedy ) : Od dzisiaj do czasu nieokreślonego. Powód : Zrobiłem formata i zmieniłem z win 7 na XP i w csie mam co 2 min 10 sekundowe spadki fps do 10 a normalnie mam 60-70 i nie wiem co się dzieje, najprawdopodobniej wrócę do 7 z bólem, aczkolwiek na razie nie mam płytki Poza tym brak czasu zmusza mnie do napisania kolejnego urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Października 2015 #337428 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ogarnij i wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Października 2015 #337429 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi