Skocz do zawartości

PODANIE O ADMINA

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Maciuś:*

Doświadczenie : Nie byłem adminem na żadnym serwerze :D. Ale kiedys trzeba zaczac :D

Znajomość AMXX : 7/10

Staż w Cs : 7 lat 

Steam posiadam 

Dlaczego ja : Na serwerze bywam praktycznie non stop , chyba ze jestem w pracy . Przewaznie jestem w godzinach pozno wieczornych , jestem bezkonfliktowy , konsekwentny i sprawiedliwy . Mysle , ze przyda Wam sie admin , ktory bedzie bacznie obserwowal graczy . 

Czas jaki dziennie poswiecam na Cs : od 4 do 7 godzin dziennie , czasami wiecej 

Kontakt PW steam

Link do Game tracker'a : http://www.gametracker.com/player/Maciu%C5%9B%20%3A*/80.72.43.106:27027/

Jesteś bardzo aktywny na serverze, kultura jest, z tego co zauważyłem na serverze bezkonfliktowy, przynajmniej ja nic dziwnego nie zobaczyłem. Myślę, że w ogarnięciu admina nie będzie problemu, idzie się nauczyć. Mam tylko prośbę, abyś nie nadużywał momentami mikrofonu. 

Tak, powodzenia. 

Malo znany, rDk juz bardziej jest znany niz Macius a adma nie dostal, wiec ja na NIE.  Wgl zrobcie slowniczek plusow i minusow taki ogolny, bo bez konfliktowy znaczy wszystko i nic, dla mnie to oznacza miekka faje, ciapciaka co mozna mu wejsc na glowe, zreszta on jest graczem wiec moze sobie gadac co chce i do kogo chce jesli to nie jest obrazliwe wiec takie okreslenie nic nie znaczy, nawet w regulaminie nie ma tego okreslenia. Zacznijcie dobierac adminow po ogarnieciu i z mozgiem, bo to nie wybory miss by ladnie wygladac i mowic. I szkoda ze admini serwera co podobno jest ich tak duzo sie nie wypowiadaja w podaniach :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...