Maciuś:* Napisano 28 Marca 2016 #417408 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Nick : Maciuś:* Wiek : 19 lat Doświadczenie : Nie byłem adminem na żadnym serwerze . Ale kiedys trzeba zaczac Znajomość AMXX : 7/10 Staż w Cs : 7 lat Steam posiadam Dlaczego ja : Na serwerze bywam praktycznie non stop , chyba ze jestem w pracy . Przewaznie jestem w godzinach pozno wieczornych , jestem bezkonfliktowy , konsekwentny i sprawiedliwy . Mysle , ze przyda Wam sie admin , ktory bedzie bacznie obserwowal graczy . Czas jaki dziennie poswiecam na Cs : od 4 do 7 godzin dziennie , czasami wiecej Kontakt PW steam Link do Game tracker'a : http://www.gametracker.com/player/Maciu%C5%9B%20%3A*/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rDk Napisano 28 Marca 2016 #417413 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jestem na Tak. Jest kulturalny, opanowany i pomocny. Spędza dużo czasu na serwerze i jest bezkonfliktowy. Przydałaby się taka osoba na stanowisku admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Marca 2016 #417437 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jesteś bardzo aktywny na serverze, kultura jest, z tego co zauważyłem na serverze bezkonfliktowy, przynajmniej ja nic dziwnego nie zobaczyłem. Myślę, że w ogarnięciu admina nie będzie problemu, idzie się nauczyć. Mam tylko prośbę, abyś nie nadużywał momentami mikrofonu. Tak, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 29 Marca 2016 #417693 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Bardzo aktywny, z tego co widzę. 200 H Kojarzę Cię z serwera. Szansę można dać. Mam nadzieję, że będziesz się trzymać zasad w dziale Globalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 30 Marca 2016 #418216 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 na tak -bez konfliktowy -mialem okazje chwile grac z toba na serwerze i nic zlego nie zaobserwowałem - wiek admin to nic trudnego do ogarnięcia (przy znajomość amx 7/10 pewnie znasz podstawowe komendy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xR32x Napisano 30 Marca 2016 #418428 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Malo znany, rDk juz bardziej jest znany niz Macius a adma nie dostal, wiec ja na NIE. Wgl zrobcie slowniczek plusow i minusow taki ogolny, bo bez konfliktowy znaczy wszystko i nic, dla mnie to oznacza miekka faje, ciapciaka co mozna mu wejsc na glowe, zreszta on jest graczem wiec moze sobie gadac co chce i do kogo chce jesli to nie jest obrazliwe wiec takie okreslenie nic nie znaczy, nawet w regulaminie nie ma tego okreslenia. Zacznijcie dobierac adminow po ogarnieciu i z mozgiem, bo to nie wybory miss by ladnie wygladac i mowic. I szkoda ze admini serwera co podobno jest ich tak duzo sie nie wypowiadaja w podaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Marca 2016 #418438 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Z racji tego, że nie miałeś wcześniej admina dostaniesz okres próbny na 3 tygodnie. Zobaczymy jak sobie poradzisz a później pomyślimy co dalej PS. Zgłoś się na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Marca 2016 #418439 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi