senor Napisano 28 Marca 2016 #417407 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): Przed chwila Nick admina/gracza, który zawinił: est Dowody: http://prntscr.com/al2dcn Świadkowie: Screen powyzej Uzasadnienie: Ban za kulturke normalna rzecz 30 min ale za wpisywanie killa? Doszedl jakis nowy punkt w regulaminie JB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2016 #417410 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Zapraszam admina @@Est do wypowiedzi. PS. Bana dostałeś na 1h za kutlurę + kil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Est Napisano 28 Marca 2016 #417411 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Bylo zyczenie ze sroda ganiany specjalnie dwukrotnie wpisales killa po ozywieniu zabawa miala przejsc na czwartek lecz znow zrobiles to samo odrazu kill na poczatku rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Marca 2016 Autor #417415 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Bylo zyczenie ze sroda ganiany specjalnie dwukrotnie wpisales killa po ozywieniu zabawa miala przejsc na czwartek lecz znow zrobiles to samo odrazu kill na poczatku rundy 1 kill byl z ruletki co nie zmienia faktu ze w taryfikatorze banow nie ma nic na temat bana za wpisywanie killa :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeQxd Napisano 28 Marca 2016 #417421 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 " 8. Zakaz wchodzenia na txt, bugowania cel itp. [ban 30 min] " A co do samej skargi to wyrażnie pisze że za bugowanie czegokolwiek jest ban na 30 minut. Wpisywaniem killa bugujesz życzenie osoby która chciała zabawe. Myśle że tyle powinno wystarczyć do zamknięcia. P.S. Wujek nie wiem o co Ci chodzi ale po tym jak zrezygnowałeś z admina czepiasz się o wszystko co robią admini i piszesz co chwile skargi. Nie rozumiem twojego zachowania no ale to już nie moja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Marca 2016 Autor #417422 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 " 8. Zakaz wchodzenia na txt, bugowania cel itp. [ban 30 min] " A co do samej skargi to wyrażnie pisze że za bugowanie czegokolwiek jest ban na 30 minut. Wpisywaniem killa bugujesz życzenie osoby która chciała zabawe. Myśle że tyle powinno wystarczyć do zamknięcia. P.S. Wujek nie wiem o co Ci chodzi ale po tym jak zrezygnowałeś z admina czepiasz się o wszystko co robią admini i piszesz co chwile skargi. Nie rozumiem twojego zachowania no ale to już nie moja sprawa. No cos podobnego pierwszy raz widze ze mozna dac bana za wpisanie killa bo to jest bugowanie zyczenia W takim razie polowa osob ktora gra na tym serwie to bana powinna dostac bo robia to samo co ja wedlug tego co piszesz :facepalm: Edit: Co do mojej rezygnacji to zrezygnowalem bo nie widzialem wspolpracy na linii mojej i zakreconego ot tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 28 Marca 2016 #417440 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Akurat jestem wtajemniczony to dam od siebie 2 słowa. Po pierwsze ban za kulture ok oby dwie strony się rozumieją i akceptują. Właśnie ta druga rzecz mnie dzwi. Słyszałem że to bugowanie ale osobiście powiedziałem adminowi aby dawał tylko kick jak jest to monotonne i jak robi cały czas to dać bana ale nie długiego. Więzień ma prawo tak zrobić gdyż nie ma zablokowanej tej komendy. I teraz pytanie do op, czy da się zminić plugin aby dawać zabawe nawet jak ktoś nie żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 28 Marca 2016 #417547 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 No cos podobnego pierwszy raz widze ze mozna dac bana za wpisanie killa bo to jest bugowanie zyczenia W takim razie polowa osob ktora gra na tym serwie to bana powinna dostac bo robia to samo co ja wedlug tego co piszesz :facepalm: Edit: Co do mojej rezygnacji to zrezygnowalem bo nie widzialem wspolpracy na linii mojej i zakreconego ot tyle w temacie Jeżeli specjalnie wpisujesz killa żeby się zabawa nie odbyła to chyba jasne że to jest bugowanie i ban jest słuszny PS. nie czepiaj się byle czego, i jeszcze jedno jeśli składasz skargę to musisz posiadać dowody na to że jest tak jak twierdzisz inaczej skarga zostanie zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Marca 2016 Autor #417563 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jeżeli specjalnie wpisujesz killa żeby się zabawa nie odbyła to chyba jasne że to jest bugowanie i ban jest słuszny PS. nie czepiaj się byle czego, i jeszcze jedno jeśli składasz skargę to musisz posiadać dowody na to że jest tak jak twierdzisz inaczej skarga zostanie zamknięta Czy ty masz cos z oczami? Dowod to ss w ktorym jest ban za wpisywanie killa ... Idz do okulisty prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 28 Marca 2016 #417565 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Czy ty masz cos z oczami? Dowod to ss w ktorym jest ban za wpisywanie killa ... Idz do okulisty prosze... Sory ale ten dowód nic nie udowadnia i uważaj na słowa bo możesz wyrwać kolejnego warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Marca 2016 #417568 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Tak krótko bo piszecie i piszecie a dowody? @@Est proszę o dowód gdzie raz nie zachowywał kultury , dwa wpisywal killa ( choc się @@WujekSasza przyznał ) Oczekuje konkretniej mądrej wypowiedzi a nie pouczenie spin i pisanie jeden na drugiego bez dowodu . @ cos karaj za wypisanie bez dowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Marca 2016 Autor #417569 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Sory ale ten dowód nic nie udowadnia i uważaj na słowa bo możesz wyrwać kolejnego warna Nic nie udowadnia to co ja mam wkleic wedlug ciebie za "dowod" tego ze mnie zbanowano za wpisanie killa? Wez chlopie sie nie pograzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Marca 2016 #417573 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 @ pisze odwołanie nie skargę. Więc dowód musi przestawić @@Est . Tak jak wyżej @@WujekSasza czekaj cierpliwie , reszta niech się nie wypowiada. Czekamy na dowody gdy admin ma 24 godziny , kolejne będą równo traktowane. To są cyrki brak dowodu na bana a spina każdy , czekamy na mądrą wypowiedź i dowód . Narazie widze spina kazdy na każdego ale nie widzę dowodu. Czekamy , bez już wypowiedzi następna to będzie admin a @@Est w sprawie dowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Marca 2016 Autor #417576 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 @ pisze odwołanie nie skargę. Więc dowód musi przestawić @@Est . Tak jak wyżej @@WujekSasza czekaj cierpliwie , reszta niech się nie wypowiada. Czekamy na dowody gdy admin ma 24 godziny , kolejne będą równo traktowane. To są cyrki brak dowodu na bana a spina każdy , czekamy na dowód. Chodzi o dowod od admina czy ode mnie bo juz sie zgubilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Marca 2016 #417579 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 @@WujekSasza czytaj ze zrozumieniem od admina dowód. On Ci dal bana którego się odwolujesz , sam wiesz co robisz ? Zabawy koniec czekamy na dowód każdy napisał podpinal , czekam na kokretne dowody Dowód za kulturę oraz kill bo przyznales się ze raz mogło być kilka nie wiem czekam na dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 29 Marca 2016 #417653 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 @happy od kiedy to admin daje dowody przy skardze? Jest to w dziale skargi to gracz ma dostarczyć dowody. Inaczej skarga idzie do kosza. Co do samego sprawcy... Masz dostarczyć dowody, wycinek z konsoli na którym widać, że dostałeś bana to żaden dowód. To samo można sprawdzić w bansie. W regulaminie jest ładnie podane: 8. Zakaz wchodzenia na txt, bugowania cel itp. [ban 30 min] " Bug to bug, raczej wątpię, że nie zrobiłeś tego specjalnie. Jak dla mnie ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Marca 2016 #417655 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 @ wyjaśnij im konkretnie o co biega i zamknij to raz a dobrze, bo widzę, że karuzela się dopiero nakręca. Sam bym to zamknął, bo jak dla mnie dawno temu gadka została ucięta Twoim postem - czemu nie zamknąłeś - nie wiem i ubolewam Skoro to podpada pod bugowanie - ban słuszny. Co do dowodów - to jest skarga, dowody powinien wnieść oskarżający, czego nie zrobił. Warto sobie przypomnieć różnice między skargą a odwołaniem. Jeśli ktoś nie wie jakie to są różnice - zapraszam na PW. Różnica jest subtelna ale całkiem sporo mówi o zamiarach zakładającego temat. Gdyby rzeczywiście nie poczuwał się do winy, gdzieś tam głęboko w środku nie czuł, że ban jest jednak słuszny, to napisałby odwołanie od bana. Dziękuję, dobranoc, kolorowych snów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 29 Marca 2016 #417721 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 @@happy napisał że dowody ma dostarczyć @@Est a teraz ty piszesz @@Sunn O))) że ma je przedstawić oskarżający więc jak w końcu jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Marca 2016 Autor #417724 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 @@happy napisał że dowody ma dostarczyć @@Est a teraz ty piszesz @@Sunn O))) że ma je przedstawić oskarżający więc jak w końcu jest??? Po prostu to zamknij bo burdel sie zrobil admin moze banowac za byle co i zadnych konekwencji z tego nie bedzie. Zamykaj temat i sprawa zalatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Marca 2016 #417728 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 @ - skarga - gracz piszący skargę dostarcza dowody - odwołanie - admin je dostarcza W tym przypadku mamy do czynienia ze skargą. W sumie to nawet przegapiłem post Happy'ego, gdzieś mi mignęło że krzyczą o dowody i tyle. Zresztą sam napisałeś że ban był słuszny + gracz sam się przyznał, że wpisywał "kill" EDIT: 1. Zakręcony odblokuj PW na przyszłość 2. @@WujekSasza jeśli dobrze widzę, to OP serwera wyjaśnił wcześniej, że podpada to pod bugowanie czyli ban jest słuszny (zwłaszcza, że i tak dostałeś go za kulturę). Nie prowokujcie syfu to go nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 29 Marca 2016 #417737 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 To w takim razie jak @@WujekSasza nie dostarczył dowodów to skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Marca 2016 Autor #417899 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Nie dostarczylem dowodow tego ze wpisywalem killa? Zenujace i tyle Typek dal mi bana za kulture i wpisywanie killa jest to do jasnej cho***y niezgodne z regulaminem poniewaz nigdzie nie ma napisane ze za wpisywanie killa jest ban i ja mam jakies dowody dostraczyc????? screen ktory pokazuje bana za kulture i wpisywanie killa to za malo? Po prostu skandal czyli jak admin da mi bana z powodem wypie*****j to mam dostarczyc dowod w postaci czemu mam wypie*****c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Marca 2016 Autor #417905 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Dosc tej blazenady do zamkniecia bo widze ze nikt nie rozumie o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Marca 2016 #418088 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Nie, nie będzie zamknięte. Adminie @@Est, prosiłbym o ustosunkowanie się i dodanie normalnej odpowiedzi, bo to co Ty napisałeś jest niejasne. GDZIE jest uwzględnione, że za wpisanie kill jest ban? Również chciałbym zobaczyć dowód na brak kultury gracza. Jeżeli nie "bluzgał" co chwilę i nie kwalifikowałoby się to pod godzinnego bana oznacza to, że przesadziłeś dodając do niego czas za praktycznie wymyśloną zasadę. Proszę również nie spamować w tym temacie, czekamy na admina. P.S. Jako tako gracz przedstawił dowód ukazując, że admin dodał do powodu bana czegoś czego tam być nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Est Napisano 30 Marca 2016 #418119 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Co za kpina w czym wy widzicie problem wpisywaniem killa dwie rundy blokowal zabawe gdyby nie dostal bana pewnie na tych 2 rundach by sie to nie skonczylo. Co do kultury nie zrobilem ss'ow jezeli mozecie sprawdzcie logi tak od okolo 14:00 do 14:15 gdzies w tym czasie jest jak Wujek popisal sie kultura osobista + padlo kilka slow przez mikrofon z jego strony niestety tego na HLTV nieslychac. Tyle z mojej strony pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi