BaseKK Napisano 2 Stycznia 2023 #681732 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Nick w grze: BaseKK Imię:Bartosz Wiek: 17 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/BaseKK/147.135.197.53:27015/ Bedzie nadrabiane Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199452068116/ Doświadczenie adminowskie: Byłem wiele razy na innych sieciach i dobrze się sprawdzałem, umiem bardzo dobre w AMXX Moda. Umiem dobrze w rozpoznawanie ludzi od osob z wspomagaczami ale to na zm bedzie na chaxach leciał. Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 9 Dlaczego Ty?: Ogarniam jak już pisałem na górze, byłem wiele razy na tym stanowisku zamierzam więcej czasu poświecić na serwer. Ogarniam bardzo dobrze AMXX, i własnie moda Zombie Escape w którego gram od kilku lat na innej sieci grałem która już padła ale ważne że jest doświadczenie. Jestem miły, i spokojny nie mam zamiaru wyzywać graczy, tylko opiekować sie serwerkiem. Kontakt: Steam, Forum, Mail i Discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken123 Napisano 2 Stycznia 2023 #681741 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Na dzień dzisiejszy na NIE - GT (grasz dopiero od niecałego tygodnia, nie masz nawet 10 godzin gry) - Nikt cię nie zna, daj się lepiej poznać - Moim zdaniem jest już wystarczająco adminów na dzień dzisiejszy + Doświadczenie + Steam flyzu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyzu Napisano 2 Stycznia 2023 #681745 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Na Nie -gt +steam +chęci -Jest wystarczająco adminów na ten moment (ale nie odemnie zależy) nikt cię nie zna, ja cię może widziałem może z 2 razy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 6 Stycznia 2023 #682488 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Pograj dłużej i nabierz doświadczenia. Na tym serwerze trzeba trochę pograć żeby poznać jego zasady oraz całą zawartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 6 Stycznia 2023 #682489 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi