SzyjKaa Napisano 2 Stycznia 2023 #681753 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Nick: TheNeck Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem kilku krotnie kiedyś i u was próbowałem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: ponad 4 lata to tak lekko, teraz miałem dłuższa przerwę ale wracam Steam / NonSteam: nie mam ale mogę kupić to nie problem Dlaczego Ty: serwer trochę odżył a adminów mało wydaje mi się ze mogę się przydać a lubię akurat tego cod-a i zawsze do niego wracam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 5 h Kontakt: FORUM. GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/TheNeck/145.239.16.112:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzyjKaa Napisano 5 Stycznia 2023 Autor #682252 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 f4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2023 #682335 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś się do mnie po więcej info. Przydał by się też steam (nie musi być ale fajnie by było) Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2023 #682336 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi