Gość Pan Deska :D Napisano 5 Października 2015 #337180 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nie będę przedłużać...około 20 minut temu miałem moje skiny wszystko ładnie pięknie ale wywaliło serwer na około 2-4 minuty i jak wszedłem chce ustawić na nowo skiny za podstawowe a patrze ja znów skinów nie mam a miałem takie jaki Kosy : M9 Bagnet , Huntsman , Gut , Flip , Tiger Tooth Ak : Fire Serpent , Vulkan , Red lamianite czy jakoś tak M4 : Assimov , Atomic Alloy i Poseidona AWP : Assimov , AWP BOOM FAMAS : Dragon King Już była taka sytuacja i nie nie będę zbierał kluczy i skrzynek bo już robiłem to 2 razy i nie chce mi się i po drugie drop jakoś się dziwnie pomiejszył otwierałem ostatnio chyba 20 skrzynek dropnoł mi tylko FAMAS Dragon King Proszę o zwrócenie skinów albo kasy w /sklepsms bo tych 42 zł nie miałem Mam 15 skinów a każdy w /sklepsms kosztuje 6$ więc 15*6=90$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 5 Października 2015 #337199 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Po co ci 2 tematy? Cierpliwości. Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 5 Października 2015 #337200 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi