Mysterious Napisano 4 Października 2015 #150916 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam. Pozwólcie, że przejdę do rzeczy Miałem Pin na serwerze i na nicku Jacob Wszedłem dziś na serwer i kazano mi wpisać pin to wpisałem swój pin i nagle mnie wywala z powodem ze wpisałem błędny pin... Co liczy się z tym, że straciłem wszystkie moje skiny! Proszę o oddanie mi konta nick: Jacob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 5 Października 2015 #337202 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Po 1 nikt Ci nie mogl zmienic pinu. Mozliwe ze zly wypisujesz. Bedzie dzis nowa aktualizacja, w ktorej skiny juz nie beda znikac. Pogadam z właścicielem to moze sie uda oddac Ci jakos konto. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 5 Października 2015 #337203 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi