Zekiu Napisano 5 Stycznia 2023 #682331 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Nick: zejku Wiek: 24 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:147170998 CS 1.6/CS:GO: CS1.6 i csgo Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 1 godzina Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): tak Coś o sobie: jestem aleksander kwasniewki (ale juz pewnie o mnie wiecie ) jestem bardzo fajną osobą zaskakującą pozytywnie ale czasami lubie sie WKURWIĆ i to tak bardzo mocno. bardzo lubie grac w movie star planet. Doświadczenie: umiem drukować i umiem instalować system operacyjny linux debian Dlaczego Ty: zwiedzam polske i lubie przebywac w otoczeniu bliskich dla mnie osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 5 Stycznia 2023 #682333 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi