KamiKazer Napisano 4 Października 2015 #336775 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Siemka. Więc problem polega na tym że mam na dysku zainstalowanego cs'a 1.6 i cs:go w sensie przez steam, wczoraj jeszcze wszystko działało, prąd mi wywaliło i dzisiaj jak chcę wbić godziny bo mi brakuje na dm top maps to pisze żebym od nowa instalował cs'a 1.6, a ja po pierwsze nie mam szybkiego neta, a po drugie nie chcę robić sobie tam syfu, a przecież obie gry (głównie mi zależy na 1.6) są zainstalowane steamapps>common>half-life lub counter-strike global offensive, wszystkie pliki są. Co robić? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Października 2015 #336846 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Sprawdź zgodność plików. W Steam PPM na CS 1.6 -> właściwości -> Pliki Lokalne -> Sprawdź spójność plików Prawdopodobnie przy wywaleniu prądu coś tam się mogło uszkodzić. Możliwe, że wystarczy sprawdzić spójność i dociągnąć uszkodzone pliki (ale nie wiem czy cfg i reszta pozostanie nieruszona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiKazer Napisano 4 Października 2015 Autor #336952 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Nie mogę tego zrobić. Jak wchodzę w local files to wszystko mam tak że nie mogę kliknąć. Co do cfg to nie ma znaczenia bo mam kopie takze spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Października 2015 #331809 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ja mam wszystkie opcje tam nie do kliknięcia tylko jeśli nie mam CSa zainstalowanego. Chyba jednak czeka Cię reinstal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiKazer Napisano 4 Października 2015 Autor #337049 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 No cóż nie ważne już. http://multi-head.pl/index.php?/topic/72206-czas-na-zmiany-%C5%BCegnajcie/ Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Października 2015 #337270 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi