MartyN Napisano 3 Października 2015 #336592 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Twój nick podczas gry: UjeQ | Legendary Eagle Godzina, data zdarzenia: 20:15 Mapa: dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 11666604 ' Uzasadnienie: JEDNA WIELKA KPINA [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : UjeQ | Legendary Eagle [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 11666604 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.24.218.89 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaq Napisano 3 Października 2015 #336598 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 nie to dałem bo miało być za samego aima ale ziomek wbiłeś sie w 5 i same headshot wyjebałęś to nie jest realne i do tego cie 6 osób zgłosiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 3 Października 2015 Autor #336601 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Ne chce mi się z tobą gadac Po pierwsze po chu** bede czitowal na steamie. Po drugie dawaj demko i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Października 2015 #336602 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Zapraszam Admina do przedstawienia demka, ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaq Napisano 3 Października 2015 #336621 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Przepraszam nie nagrałem Demka Ponieważ nie wiedziałem że trzeba następnym razem nagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Października 2015 #336624 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Z racji, że admin jest nowy kończy się tylko na upomnieniu słownym. Mam nadzieję, że więcej takiej sytuacji nie będzie. Oczywiście poleciało UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Października 2015 #336625 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi