Varmont Napisano 3 Października 2015 #336510 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Gram na waszym serwerze , IP : 80.72.43.106:27035 Posiadałem jeszcze kilka minut temu dwa skiny *M9Bayonet *Asimov I jakimś cudem znikneły ;/ chce wiedziec dlaczego ? i chce abyście je przywrócili ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysterious Napisano 3 Października 2015 #336513 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dokładnie mam ten sam problem co kolega postawiony wyżej: Otóż miałem Karambita oraz Awp na inferno jeszcze, później mapa zmieniła się na dd2 po czym skiny magicznie mi wyparowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszaty1234 Napisano 3 Października 2015 #336552 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Mi się wydaje że skiny nie są zapisywane przez specjalne znaki w nickach.W przypadku Jacob'a jest to nick :.Jacob.: . Zmień sobie nick na jakiś "zwyczajny" np : Mysterious albo Jacob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 3 Października 2015 #336554 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Osoby, które mają w nickach znaki specjalne typu '' ` '' lub '' ' '' są narażone na niezapisanie się nicku w bazie i utratę skinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 3 Października 2015 #336555 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Macie w nickach zawarte znaki specjalne. Byl temat i nadal jest. Zmiencie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 3 Października 2015 #336556 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi