damian.? Napisano 3 Października 2015 #336461 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Nick: damian.? Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): kiedyś dawno temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 8/9 lat z przerwami Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: przeważnie jak gram nie ma nikogo z administracji, gram dość często w zależności od tego ile mam pracy w pracy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czasami nic a czasami parę godzin Kontakt: steam , e-mail (połaczony z telefonem coś ala sms) http://www.gametracker.com/player/damian.%3F/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper fidelis Napisano 3 Października 2015 #336518 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Tak sie zastanawialem - bo nie gralem z Toba zbyt duzo damian - jaka jest moja opinia. Znalazlem Twoje konto na GT, patrze mysle kurcze dlugo gra na naszym serwie, staz ma, AMX ogarnac to pestka no i mysle jestem na TAK. Ale potem patrze jeden post to podanie a drugi? No i jestem: http://multi-head.pl/index.php?/topic/72080-zmiana-mapy-na-widzimisie/gdzie czytam ze o jakims Adminie napisales: jakaś kur*a za przeproszeniem weszła dała vota No i zmieniam zdanie bo nawet jesli jest kilka dobrych argumentow na TAK, porywczy jestes i niestety takie zachowanie nie przystoi administratorowi serwera. Wiec reasumujac glos moj jest na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 3 Października 2015 #336538 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 A ja na tak. Stały gracz, ogarnięty, godziny sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 4 Października 2015 #336848 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ja również na tak słaby bo słaby,ale ogarnięty. Bardzo aktywny na serwerze czasami aż za bardzo Wiek jest a amx nic trudnego poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.? Napisano 5 Października 2015 Autor #337277 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 W przeciągu 2 dni ponad 10 razy nie było kogoś kto by zbanowal odpala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 5 Października 2015 #337390 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jestem na TaK -Godziny -Miły -Duża aktywność -Zgłasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 7 Października 2015 #337969 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 odrzucam twoje podanie, dlaczego a no dlatego: - może i zgłaszasz na u@, ale teksty typu sprawdź tego jeban*** czy inne tego typu nie są na miejscu tym bardziej, że złożyłeś podanie a sytuacja miała miejsce przed chwilą + to co pokazał semper - godziny są, ale są one z przed miesiąca, aktywnie grasz dopiero parę dni i ty składasz podanie? Pograj jeszcze trochę i zobaczymy czy dalej będziesz aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 7 Października 2015 #337970 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi